Citrus sinensis
Citrus aurantium bizzaria
Florentsia
Citrus aurantium fasciata
Citrus limone lunario

Om Florentsia

Florentsia er Nordens førende planteskole, når det gælder middelhavsplanter. Vi har speciale i citrus og middelhavsfrugttræer, og har ikke bare en stort udvalg, men også stor viden og erfaring på området.

Det betyder, at vi kan guide vores kunder på den mest optimale måde.
Og så har vi hjertet med i arbejdet.
Vi har stor passion for vores planteverden, og elsker at hjælpe vores kunder med at skabe lige det univers i haven eller på terrassen som de drømmer om.

Florentsia erhverv
Florentsia har i takt med et stigende erhvervs salg valgt at lave Florentsia erhverv.

Mange virksomheder køber de varer de kan se på hylden men kender ikke til alle mulighederne.
Hos Florentsia har vi et stort netværk i Europa, med kompetente folk der dyrker og sælger middelhavs planter. Vi importerer direkte fra gartnerierne i Spanien og Italien og får på den måde altid helt friske planter.

Tag os med på råd..
Når du og din virksomhed skal finde et træ, en plante til dekoration eller andet så kontakt os.
Lad os komme med vores indspark og idéer, for der kan være komplikationer med enkelte planter og så findes der alternativer som vi kan vejlede jer med. Komplikationerne kan være mange men ofte handler det om forholdene planterne skal stå under. Er der for varmt, for lav luftfugtighed, for fugtigt og hvad med skadedyr.

Et godt eksempel..
En strandbar ønskede en større palme og havde kigget i den lokale planteskole og fundet en der så rigtig flot ud.
Hvad de ikke vidste var at planten krævede meget vand og høj varme så efter kort tid så den ikke så pæn ud længere. De talte med os, vi sendte billeder og priser på en masse forskellige. De fandt lige den de havde haft i tankerne fra start. Palmen var billigere, større og ser stadig fantastisk ud.

Kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi finder den perfekte plante til jerFlorentsia startede som et informationssite om mediterrane planter med fokus på de mest hårdføre arter.
Informationssitet udsprang af mange års interesse, test og forsøg med middelhavets flora i egen have hos os, der grundlagde sitet.

I mange år har vi skrevet artikler for diverse medier om planter samt klimaets forandringer.

Gennem vores forsøg og viden om klimaets udvikling har Vi skabt en guideline til hvilke planter, der nu kan eller er på nippet til at kunne klare sig i Danmark.

Sitet blev siden til en lille internetbutik samt et nyhedsbrev, der siden er vokset, og som i dag har over 3000 læsere.


Florentsia havde i flere år et tæt samarbejde med palmevirksomheden Palmeriet, og efter at Palmeriet lukkede i sommeren 2012, har Florentsia overtaget salget af palmer.
.
Har I spørgsmål er I også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.


I kan kontakte os via service@florentsia.com
Pressekontakt
Journalister kan henvende sig på tlf. 23 96 95 66.
Palmer
Citrus
Oliventræer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her:

* indicates required