Citrus sinensis
Citrus aurantium bizzaria
Florentsia
Citrus aurantium fasciata
Citrus limone lunario

Om Florentsia

Vores planter og måde at arbejde på er ret unik.
Til forskel fra normale planteskoler, så har vi ikke det store lager i Danmark. Vi vælger at holde vores primære lager i Syden og levere direkte derfra. På den måde leverer vi altid helt friske planter, uden fordyrende mellemled i Holland eller andre steder. Det betyder, at vores kunder altid modtager helt friske, håndplukkede og særligt udvalgte planter direkte fra f.eks. Toscana, Sicilien eller Marbella til Danmark. Altid til den bedste pris.

Florentsia er Nordens førende planteskole, når det gælder middelhavsplanter. Vi har speciale i citrus og alverdens palmer - og så har vi ikke bare et stort udvalg, men også stor viden og erfaring på området.

Det betyder, at vi kan guide vores kunder på den mest optimale måde.

Og vi har hjertet med i arbejdet.
Vi har stor passion for vores planteverden, og elsker at hjælpe vores kunder med at skabe lige det univers de ønsker sig.Står du/I med en opgave om at finde planter til jeres orangeri, til caféen, restauranten eller et andet område, hvor der skal bruges eksklusive middelhavsplanter, så er der her information om, hvordan vi arbejder.

I kontakter os på service@florentsia.com eller 2396 9566, og fortæller om opgaven og dets omfang.
Vi laver en klar plan for projektet - også selvom om det “bare” er et enkelt træ. For os os er kunden aldrig for lille, alle behandles med samme professionalisme.
Vi tager ud til de planteskoler, der fører netop den type planter kunden efterspørger, finder planter i bedste kvalitet, tager billeder af de præcise planter, der bliver udvalgt.

Billederne sender vi til kunden, og hvis de stemmer overens med kundes ønsker, køber vi træerne.
Derefter booker vi transport med vores faste transportører, som alle er efterprøvet i flere år, og som vi kender rigtig godt. Vi pakker derefter planterne, vander og gøder, så de er helt klar til transportturen.
Derefter kommer vores lastbil og henter træerne og kører dem direkte til kunden i Danmark.
På den måde kan vi levere planter fra Sydeuropa til de fleste steder i landet inden for bare en enkelt uge.

Dét er måden vi har bygget vores forretning op - hvor kunden kommer i toppen af kæden, hvor prisen er i bund og kvaliteten er i top.


Spørgsmål? Ring til os på 2396 9566 eller skriv på service@florentsia.com
Palmer
Citrus
Oliventræer

Nyhedsbrev

Tilmeld dig her:

* indicates required